anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkawoensdag 23 mei 2012

nog steeds hip...

Op 21-06-2009 schreef ik een logje over het modeblog Advanced Style. Dat had ik toen nét ontdekt en was er helemaal weg van. Dit blog sprong er tussenuit omdat het geen doorsneel modeblog is, maar ook een blog over levenslust en plezier.
Ari Seth Cohen is een New Yorkse fotograaf die sinds 2008 bijna dagelijks de straat opgaat om mensen te fotograferen voor zijn blog. Het is een blog met mensen van 70, 80, 90 jaar (en een enkele keer nóg ouder!) met een héél uitgesproken kledingstijl.  De dames en heren die op straat poseren trekken zich in de regel niets aan van échte mode en modevoorschriften. Ze dragen hun, vaak excentrieke, kleding met flair en een bewonderenswaardige zelfverzekerdheid.
Het blog stond nog steeds bij mijn lijst met Favorieten, maar in de loop der tijd was ik het enigszins uit het oog verloren (er zijn ook veel te veel leuke blogs!). Totdat ik op haar blog een verwijzing naar de betreffende site vond én er ook van de week een artikel over Advanced Style in de NRC stond. Toen herinnerde ik  me weer dat ik dit blog altijd met zoveel plezier volgde. Vandaar dus dat ik het nu weer bij mijn échte Favorieten heb gezet en vastbesloten ben het weer regelmatig op te zoeken.
Ik wil niet nalaten jullie ook te laten kennismaken met dit geweldige blog: Advanced Style dus!

10 opmerkingen:

 1. wat een prachtige hoed !...jaja zo wil ook over straat ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig. Ik ben even gaan koekeloeren en vind die dame van 18 mei ook schitterend. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had de site ook al ontdenkt, leuk! Er is nog zo'n site: The Sartorialist.com , met een iets jonger publiek, en hippe stijlvolle mannen op leeftijd, vreemd genoeg zie je er zelden een oudere dame. Nouja, daar hebben we dan Advanced Style voor ;-)

  Heb nog even je vorige logje doorgelezen....ik hoop dat je je draai weer een beetje kunt vinden na de emotionele weken die je achter de rug hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst wil ik je nog veel sterkte wensen met het verlies van je moeder ... een sterke vrouw, die terecht trots zal geweest zijn op haar dochter. Bedankt voor je tip over Advanced Style. Ik ga meteen een kijkje nemen. liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had het inderdaad al gezien bij haar... Mooi hè, als je zo oud wordt?? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een charmante lady !!!ik vind die hoed werkelijk geweldig.....Ga even bij haar kijken.
  Lieve groet...ELLY.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt interessant! moet ik eens goed bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Flair en lef, je zult het allebei maar hebben! Wat een prachtige vrouwen staan er op het blog. Vooral de dame van 18 februari. Een aanwinst voor de blogroll!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij geen onbemiddelde dames! (dan kan ik het ook - mijn roodroze jurk nog steeds niet gekocht ;) geen sale nog!)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waarschijnlijk heb je wel gelijk, Margreet. Maar toch denk ik zelf dat het meer een kwestie van durf is dan van geld, hoor. In oudere posten op dat blog zie je ook wel mensen die duidelijker wat minder besteden aan hun kleding maar toch heel origineel voor de dag komen.
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen