anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkamaandag 6 april 2009

Ding 13; kantoortoepassingen.

Ik heb voor deze opdracht alle informatie die gegeven werd bekeken, zoals: Google Docs, het artikel op weblog "Handig & Gratis", en Samenwerken via Google Documenten".
Bij Google Docs & Spreadsheets heb ik een paar documenten vanaf mijn PC geïmporteerd. Het zijn een aantal korte verhalen die ik enige tijd geleden heb geschreven.
Ik heb enkele collega's gevraagd iets hiervan te lezen en me te antwoorden.
Aan Carla heb ik gevraagd of ze me wil uitnodigen voor het gezamelijke document dat al door haar is aangemaakt ten behoeve van deze opdracht.

De toepassing van dit "Ding 13" staat mij voor het Studiecentrum niet goed voor ogen. We hebben E-Place en dat werkt m.i. goed.
In mijn vorige baan had ik dit goed kunnen gebruiken! Daar waren vaak meerdere exemplaren van een document (vaak lange, ingewikkelde contracten b.v.) in omloop. Dat bracht geregeld verwarring over wat nu uiteindelijk het laatste en goede document was. Toen was het heerlijk geweest als ik van het bestaan hiervan geweten had. Hoewel: dat is al jaaaaren geleden en was dit er wellicht nog niet eens. Tja, als je tijd van leven hebt, wordt alles steeds eenvoudiger, of uhh.......?