anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkamaandag 21 oktober 2013

Mookerheide Fair...

Van Days At Home, een leuke woonwinkel in ons dorp, kregen we vrijkaarten voor de fair op het Mookerheide Jachtslot te Plasmolen.
Nu was het weekend erg druk met een verjaardag, een familiereunie en een BBQ maar we besloten toch om zondag, de laatste dag van de fair, nog even te gaan. Dochterlief en kleinzoon vonden het leuk om met ons mee te gaan. Geen van allen waren we eerder op deze fair geweest.
Ik heb me uitstekend geamuseerd, misschien wel meer door de omgeving dan door het aanbod van de standhouders. Er waren veel (buiten)kleding- en sieradenstands, culinaire stands, een aantal antiekstands, etc. Helaas weinig op interieur en brocantegebied, hoewel er wel een stand was met huiden, vachten en geweien (waar Hub natuurlijk in een rot vaart voorbij wou, ha ha).
Wat ook leuk was (maar wat we niet allemaal gezien hebben, hoor) waren de roofvogelshows, Jack Russell races, schapen drijven, bloembinden, etc. Veel op het gebied van het buitenleven, zeg maar. Ik maakte uiteraard weer eens geen foto's, want veel te druk met beppen en met Ernstje tutten. Ik heb er dus een paar van verschillende promotiesites gehaald.
Het Jachtslot is echt een prachtlocatie. Dat kende ik nog wel uit mijn werkende leven:-) We hebben daar destijds ook feesten en bijeenkomsten gehad. Je kunt er in een mooie omgeving wandelen en ook het eten is er erg goed.
Zeker de moeite waard als je eens in de buurt van Plasmolen bent.