anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkamaandag 21 oktober 2013

Mookerheide Fair...

Van Days At Home, een leuke woonwinkel in ons dorp, kregen we vrijkaarten voor de fair op het Mookerheide Jachtslot te Plasmolen.
Nu was het weekend erg druk met een verjaardag, een familiereunie en een BBQ maar we besloten toch om zondag, de laatste dag van de fair, nog even te gaan. Dochterlief en kleinzoon vonden het leuk om met ons mee te gaan. Geen van allen waren we eerder op deze fair geweest.
Ik heb me uitstekend geamuseerd, misschien wel meer door de omgeving dan door het aanbod van de standhouders. Er waren veel (buiten)kleding- en sieradenstands, culinaire stands, een aantal antiekstands, etc. Helaas weinig op interieur en brocantegebied, hoewel er wel een stand was met huiden, vachten en geweien (waar Hub natuurlijk in een rot vaart voorbij wou, ha ha).
Wat ook leuk was (maar wat we niet allemaal gezien hebben, hoor) waren de roofvogelshows, Jack Russell races, schapen drijven, bloembinden, etc. Veel op het gebied van het buitenleven, zeg maar. Ik maakte uiteraard weer eens geen foto's, want veel te druk met beppen en met Ernstje tutten. Ik heb er dus een paar van verschillende promotiesites gehaald.
Het Jachtslot is echt een prachtlocatie. Dat kende ik nog wel uit mijn werkende leven:-) We hebben daar destijds ook feesten en bijeenkomsten gehad. Je kunt er in een mooie omgeving wandelen en ook het eten is er erg goed.
Zeker de moeite waard als je eens in de buurt van Plasmolen bent.
 
 

10 opmerkingen:

 1. Ik hoopte zó op een foto van Ernst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, ha..!
   Ja, was vast ook leuk geweest, hij zat weer zo charmant te flirten met de dames!

   Verwijderen
 2. Ik ben vorig jaar geweest, en vond het toen wel een hele leuke kleine fair. Die show met de roofvogels vond ik ook heel leuk om te zien.
  Maar toen zag ik ook niets wat ik wilde kopen....
  Ja op worst na.... Jan moet altijd worst kopen op die fairs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat ken ik wel. Ik neem altijd geitenkaas mee:-)

   Verwijderen
  2. Het was er heerlijk weer voor en zo ben je er toch lekker op uit ;-).

   Lieve groet, Ingrid

   Verwijderen
 3. Ha Janny, nieuwe look op je blog ? Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel Hennie, was nog wel een heel gedoe, hoor. Ben nog niet helemaal tevreden maar de rest doe ik wel als ik er weer zin in heb:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He...je hebt je blog verandert...ziet er al goed uit.
  De fair ziet er gezellig uit...

  Fijne Week,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je blog is heel mooi geworden Janny,veel rustiger met die grijze ondergrond.Ik had de aankondiging van de fair wel gezien maar zoals zo vaak ,er is niks van gekomen om er naar toe te gaan.
  Zoonlief moest gerepa trieerd worden uit Zeeland -:) auto pech ,maar ik was de hele fair ook alweer vergeten hoor.Even onverwacht uitwaaien aan zee was heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zag dat je in Zeeland zat. Maar dat was dus om zoonlief op te halen.
   Zondagochtend was het heerlijk weer, dus het was bepaald geen straf om daar lekker op dat landgoed rond te lopen. Leuke gesprekken gehad met allerlei standhouders, leuke dingen ontdekt, kopje koffie met wat lekkers....zó komen we onze tijd wel door:-)

   Verwijderen