anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazondag 27 oktober 2013

nog een bokje...

Waarom weet ik niet, maar ik vind bokjes en rammen altijd zo grappig. Al zien ze er stoer uit met hun grote hoorns, ze blijven toch iets aandoenlijks houden. Hun geur vind ik dan wat minder, maar die snuit en lieve ogen maken dat weer goed.
De vorderingen aan mijn schilderij liggen even stil, eerst griep gehad en toen vergeten mijn voorbeeld mee naar schilderles te nemen:-)  Dat schiet natuurlijk voor geen meter op...muts die ik ben. Maar ik heb al wel een plekje gevonden om hem op te hangen, in de hal boven het boomsculptuur op de zuil.
Mijn schilderijen staan eigenlijk voornamelijk in mijn werkkamer. Ik vind ze niet goed genoeg om in huis te hangen. Het schilderij van de ram dat ik momenteel schilder mag in de hal. Da's al een stapje verder. Wie weet komt mijn volgende écht in de huiskamer:-)
Wat momenteel wel in de huiskamer staat, is een stenen rammetje op verweerd sloophout.
Zó leuk. Ik vond het bij de Rakttuin in Uden. Overigens een leuke woonwinkel/tuin/theehuis.
Ze zijn op dit moment bezig met een huiskamer van Hoffz in te richten.
Het wordt vast heel mooi, de muren waren een eerste keer gedaan en moesten nog een bewerking ondergaan, maar het zag er al goed uit. Leuk om in de zomer te bezoeken als de tuin in bloei staat.
Het rammetje staat nog even op de sidetable, maar als de dadeltakken die nu op een grote vaas op de schouw liggen, gaan vervelen, komt hij hier te staan.
Door de bezoeken aan woonwinkels van de laatste tijd heb ik wat Hoffz decoraties bij elkaar gescharreld. Ik ben er blij mee: het is multi inzetbaar bij diverse hoekjes die ik graag maak. En omdat je een paar dingen bij elkaar voegt is het geheel toch niet vol of druk, integendeel: het geeft meteen sfeer op een rustige manier. En omdat het zo goed past bij de rest kun je er steeds weer nieuwe schikkingen mee maken.