anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkawoensdag 23 mei 2012

nog steeds hip...

Op 21-06-2009 schreef ik een logje over het modeblog Advanced Style. Dat had ik toen nét ontdekt en was er helemaal weg van. Dit blog sprong er tussenuit omdat het geen doorsneel modeblog is, maar ook een blog over levenslust en plezier.
Ari Seth Cohen is een New Yorkse fotograaf die sinds 2008 bijna dagelijks de straat opgaat om mensen te fotograferen voor zijn blog. Het is een blog met mensen van 70, 80, 90 jaar (en een enkele keer nóg ouder!) met een héél uitgesproken kledingstijl.  De dames en heren die op straat poseren trekken zich in de regel niets aan van échte mode en modevoorschriften. Ze dragen hun, vaak excentrieke, kleding met flair en een bewonderenswaardige zelfverzekerdheid.
Het blog stond nog steeds bij mijn lijst met Favorieten, maar in de loop der tijd was ik het enigszins uit het oog verloren (er zijn ook veel te veel leuke blogs!). Totdat ik op haar blog een verwijzing naar de betreffende site vond én er ook van de week een artikel over Advanced Style in de NRC stond. Toen herinnerde ik  me weer dat ik dit blog altijd met zoveel plezier volgde. Vandaar dus dat ik het nu weer bij mijn échte Favorieten heb gezet en vastbesloten ben het weer regelmatig op te zoeken.
Ik wil niet nalaten jullie ook te laten kennismaken met dit geweldige blog: Advanced Style dus!