anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazondag 2 februari 2014

lamp en poer...

Verleden week was ik met mijn dochter bij Arianne van Sober en Stoer Wonen in Ederveen.
Mijn dochter was jarig geweest en wilde graag met mij gaan kijken voor een mooi verjaarscadeau.
Na de al welbekende hartelijke begroeting door Arianne, de heerlijke cappuccino's en een gezellig gesprek, gingen we naar het cadeau van Oudste kijken.
Ze wilde graag een lamp. Ze houdt van een stoere, sobere en industrieële inrichting. De lamp die ze koos is mooi en past perfect in haar huis.
Grappig genoeg zag ik de lamp van de week al eens voorbij komen op het blog van Hanny. Zij had dezelfde lamp gekocht, ook bij Arianne. Die heeft een webwinkel maar heeft de voorraad voor het grootste gedeelte uitgestald in haar eigen mooie huis.
Ik was weg van een mooie, heel erg oude, houten poer. Nadat mijn vorige poging een poer aan te schaffen min of meer mislukt was, besloot ik nu maar gelijk om hem te kopen. Dit is een houten poer en dus niet zo idioot zwaar als de betonnen exemplaren. Hij is echt wel imperfect, er zitten barsten in, zijn stukjes vanaf en er zit hier en daar nog wat verf op. Maar dat vind ik er juist leuk aan.
Manlief vind het helemaal niks...:-) Gelukkig ken ik dit verschijnsel en weet ik dat hij er na een poosje aan is gewend.
Maar ik vind mijn oude poer nú al geweldig!