anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkadinsdag 26 maart 2013

foreout with the goat...

Ja...vooruit met de geit!
Dit gezegde in Dunglish slaat op dit moment wel heel erg op mijn toestand.
(Weet je niet wat Dunglish (Dutch English) is? Neem dan eens een kijkje op: http://www.makethatthecatwise.nl/. Echt een aanrader als je wat melig bent of niks beters te doen hebt:-)  Zie ook het humoristische tekstje bij onderstaande foto.
Het herstel ging van een leien dakje. Tot voor twee dagen geleden. Momenteel heb ik veel buikpijn en voel ik me vervelend en lusteloos. Vanochtend nog even het ziekenhuis gebeld om een controle te laten doen want dit lijkt me niet in de lijn der verwachtingen te liggen.
Het weer nodigt niet echt uit om mijn dagelijkse ommetje te maken. Wat is het koud en schraal weer, zeg. Mijn huiskamer ruikt dan wel naar lente door de vele mandjes en potjes met bolletjes die ik kreeg, maar zodra ik mijn neus buiten de deur steek, weet ik wel beter.
Natuurlijk probeer ik me binnen aangenaam bezig te houden, maar ik vind het best lastig.
Ik kom niet vaak tot bloggen of schrijven. De zin erin moet maar weer snel terugkomen, want ik mis het best. Maar steeds als ik ga zitten, blijven de bladzijden leeg.
Heb wel een mooie grote kei beschilderd om op Bruun's grafje te leggen. Door de bomen heen zie ik hem in de verte liggen en dat is best een goed gevoel. We missen hem en in huis is het stil en leeg. Maar toch willen we dit maal geen andere hond meer. We krijgen zo langzamerhand meer vrijheid om vaker en langer weg te gaan en dan is het niet handig om weer een nieuw hondje te nemen. Maar kaal blijft het....
Ik heb helemaal niet het idee dat het dit weekend al Pasen is! Normaal pak ik de gelegenheid aan om een lekker dineetje voor mijn hele familie te maken, maar dat ga ik nu maar niet doen. Gelukkig zijn we dit keer uitgenodigd bij Oudste, dus de traditie verwatert niet:-)
Verder heb ik een aantal mooie magazines gekregen: altijd blij mee, zeker met de interieurbladen. Ik was blij te zien dat in WLS de kleuren in het interieur weer een klein beetje terugkomen. Zoals bekend houd ik niet van bonte kleuren maar vale, zachte of oude tinten vind ik prachtig. Mits ze in een sober interieur passen dan.
Had ook de tijd weer om mooie muziek te beluisteren die al een poosje op de "vergeten stapel" lag. Dat is wel weer het voordeel van een tijdje gedwongen rust.
Verder veel gepuzzeld en stapels bieb-boeken weggelezen. Weer een haakwerk opgepakt. Recepten uitgezocht. Leuke nieuwe blogs ontdekt. Oplossingen voor tuinproblemen bedacht.
Maar ik ben er nu wel klaar mee.
Ik wil naar buiten... met of zonder geit!