anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkadonderdag 15 oktober 2015

vloerkleed, servies en kaarsen.....

Wat zijn het akelige herfstdagen (ja..ja..ik weet dat er veel herfstliefhebbers zijn en ja..ja..ik weet het..leuk, die kaarsjes weer aan!)!
Kaarsjes zijn hier inderdaad ook aan, hoor.
Op de salontafel in oude jampotten.

Op de biedermeiertafel mijn favoriet, samen met Mulled pear & Spices (maar deze is helaas uit het assortiment) van  Dille en Kamille.
 
Op de grote wijntafel, in de grondkandelaar en op de poer.
 
Op de schouw drie houten kandelaars met kaarsen, en naast de schouw de twee "nieuwste" kandelaars van de Sonsbeekmarkt.
  
En we kochten verleden week een vloerkleed. Ik was aanvankelijk bang dat het wat minder ruimtelijk zou werken, maar dat valt reuze mee. Het geeft wel weer een knus gevoel, zo'n wolletje onder je voeten. Het kleed is mooi grijs gemêleerd en ik ben er blij mee.

 
Ook ging ik nog naar de Stamkamer in Lienden. Wat is dat toch een geweldige winkel, met zo'n mooie sfeer! Maar ja...daar werkt het pand op zich natuurlijk ook erg aan mee. 
Ik kocht er weer wat aanvulling van het Broste Nordic Sea servies. Zo regelmatig koop ik er een paar onderdelen bij, een kleine basis kreeg ik en mijn bedoeling is om een servies te krijgen voor 6 personen, zodat ik met kleinere etentjes hiermee kan dekken.


Zoals jullie zien zijn de muren in mijn keuken nog steeds wit. Ook de sidetable en het keukenrek zijn wit. De bedoeling is wel dat er ook een kleurtje komt hier. Ik ga binnenkort de tafel en het rek schilderen. De muren komen later nog. Maar ik ben er niet over uit of het ook grijs gaat worden. De keuken is licht maar ik wil eigenlijk niet alles grijs.
Welke kleur dan wel? Ik moet er nog over nadenken maar tips zijn welkom!