anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafka



vrijdag 17 april 2009

Ding 19: Sociale Netwerken

Sociale Netwerken zijn me bekend.
In de eerste plaats natuurlijk dat van de Red Hat Society; een werelwijd netwerk voor vrouwen boven de 50. Vooral het QMB (Queen Mum Board) is belangrijk om contact te maken/houden met Queens van overal over de wereld.
Ook ben ik lid van de "gewone" Hyves, de speciale Hyves voor Red Hatters, Schoolbank en dus sinds enkele dagen ook van Dizzie (waar ik natuurlijk nog wel mee aan de slag moet maar waar ik ook veel zin in heb). Ook kijk ik wel op WaarBenJij.nu als er vrienden lange reizen maken en daar verslag van doen.
Van ambitieuzere familieleden weet ik dat ze, naast allerlei andere netwerken, ook op LinkdIn staan.
Hyves etc. houd ik niet goed bij. Als ik er aan denk dan kijk weer eens even maar vaak is dat niet. Het netwerk van de RHS gebruik ik heel geregeld. Daar zijn veel leuke contacten te leggen, o.a. met het Zweedse chapter Rhapsody in Red, dat in mei 2008 een bezoek bracht aan ons chapter, De Paarse Pimpernellen.
Ik ben wel gevoelig voor het feit dat je met sociale netwerken snel en accuraat contact kunt maken. Aan de andere kant kost het veel tijd en die steek ik liever in contacten in levende lijve.

Voor het Studiecentrum lijkt me dit niet direct een medium om te gebruiken. Ik denk dat er andere contactmogelijkheden zijn die beter werken.