anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazondag 2 augustus 2015

schuif eens door....

Ik weet niet meer hoe ik aan het adres van Ell4you kwam, maar ik had al eerder het plan om hier eens te gaan kijken. Ell4you zit in Bemmel en dat is een afstand die te doen is voor mij.
Ellen Blom heeft dit bedrijf aan huis en verkoopt ook via Facebook (https://www.facebook.com/ell4you).
Ik ging verleden week eigenlijk om een bankje/tafeltje waar ik een slanke balusterlamp op kon zetten. Nu zijn alle chinese bankjes die ik zo leuk vind heel erg smal (en ik heb al zo'n smalle maar ik dacht wel een wat bredere te kunnen vinden, nee dus...die bestaan nauwelijks) dus dat ging hem niet worden. Snel bekeken dus, denk je? Nou nee, niet bepaald, want Ellen verkoopt nog heel wat leuke items meer.
Na de hartelijke ontvangst en een heerlijke bak koffie in de mooie tuin, liet ze me haar "winkeltje" zien. Een tuinhuis vol mooie spulletjes. En ook in haar eigen huis staat nog het een en ander te bewonderen.
Ik kocht in eerste instantie een klein object, dat een paardenkop voorstelt. Ik had ook een balusterlamp (een breder model dan de twee die ik al heb) gezien die ik erg mooi vond, maar omdat ik niet wist of Hub die lamp zag zitten (je weet het bij hem nooit :-) liet ik die nog even achter. Hij bleek hem gelukkig leuk te vinden. Later die dag moest ik toch mijn kleinzoon ophalen dus nam ik de afslag naar Bemmel maar weer om de lamp alsnog op te halen.
De grap is echter wel dat hij nu niet staat waar hij voor bedoeld was, maar op de plaats waar eerst de kruiklamp stond. De twee slanke balusters staan nu op de vensterbank en de kruiklamp staat nu naast de schouw. En tja... het chinese bankje was écht te smal voor de kruiklamp...dus scoorde ik een mooi oud tafeltje via MP. Enfin....bankje weg, tafeltje erin, lampen gewisseld en alle decoraties weer ergens anders gezet. Net een stoelendans...maar dan anders :-)
Herkenbaar verhaal zeker:-) ik lees tenminste ook vaak in jullie blogs dat er geregeld wordt geschoven met een en ander! Zo blijven we bezig.
Maar och ja...je hebt een hobby en je bent van de straat, nietwaar?
Groetjes,