anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkawoensdag 24 april 2013

leuke dingen voor de mensen....

Da benne leuke dinge voor de mense..!
Ik hoor het Paul van Vliet zó zeggen in een van zijn conferences.
Had hij het wel over de "geneugten" van het platteland, maar och...
Gelukkig zijn er hier ook veel leuke dingen voorhanden.
Ten eerste heb ik de nacontrole gehad van mijn gynaecologische operatie. Die was goed en alles waar ik me nog een (klein) beetje zorgen om maakte komt binnenkort ook in orde, volgens de chirurg.
Op dezelfde dag ook weer naar de orthopedisch chirurg geweest. Knie is niet goed, ik ga er geregeld "doorheen" en heb daarna weer een tijdlang pijn. Was al eens eerder teruggeweest, maar dat was onbevredigend. Er was nu een vervanger en die was een stuk voortvarender. Ik had me al voorgenomen  om naar een andere arts te gaan, maar dat was niet meer nodig. Ik kreeg vanmiddag een nogal pijnlijke spuit in mijn knie, waardoor de pijn en ontsteking moeten verminderen. Daarnaast fysiotherapie, en geregelde controle. Het voelt nu al beter:-)
Verder hebben we een lang weekend geboekt bij een mooie B&B in Belgie, net over de grens, zie: http://www.villabayard.nl/. Heerlijk: dagje Maastricht, dagje Geuldal, dagje Tongeren. Is lang geleden geleden dat ik in Tongeren was en ik ben benieuwd of de grote antiekmarkt nog steeds zo ontzettend leuk en groot is als toen.
Ook zijn er twee huizen in de Provence geboekt waar we in de zomervakantie naar toe gaan.
Eerste week gaan we met zijn tweetjes naar een leuke en bijzondere gîte in de Provence. Voor de tweede week hebben we een groter huis gehuurd (ook in de Provence maar weer in een ander gedeelte) en daar komen de dochters, schoonzonen en kleinzoon een weekje bij ons. Ik verheug me er nu al mateloos op! Dorpjes verkennen, wandelen, lekker kletsen, met Ernst poedelen in het zwembad, lekker eten en drinken, kortom genieten van elkaar!
Ik zal t.z.t. de omgeving en de huizen wel eens laten zien.
Samen met het mooie weer zijn dit allemaal dingen waar ik erg blij van wordt.....