anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkamaandag 23 september 2013

violier at home...

Afgelopen zaterdag bezocht ik Violier at Home in Bennekom (http://www.deviolier.com/deviolier/violier_at_home).
Een poosje geleden heeft Martine van het blog Impression-Lifestyle al een logje geschreven over Wulf van de Pol en zijn mooie huis dat hij elke zaterdag openstelt. Nu is Bennekom voor mij een ritje van een kwartiertje dus het proberen waard, dacht ik.
En wat werd ik verrast bij binnenkomst in dit mooie woonhuis/annex inspiratieplaats/annex winkel.
Net als Martine moest ik aanvankelijk een drempel overwinnen om een privéhuis binnen te gaan, dat is toch altijd lastiger dan een "echte" winkel. Maar zoveel meer inspirerend eigenlijk ook dan een winkel; je ziet alles direct toegepast.
Wulf en zijn vriend hebben dit 30er jaren huis geweldig ingericht en gedecoreerd. In deze tijd van het jaar natuurlijk ook met mooie herfstcreaties. Dat is ze wel toevertrouwd want ze hebben in Veenendaal ook een prachtige bloemen-/woonzaak.
Het huis is sober en stoer ingericht maar gelukkig niet somber en donker. Helemaal mijn smaak want ik heb licht en lucht nodig om me gelukkig te voelen.  En hoewel het zeker geen groot huis is, straalt het zowel grandeur als gezelligheid uit.
Dit huis heeft prachtige Carte Colori verf op de muren, stoere woonitems, linnen gordijnen en last but not least heel erg mooie groendecoraties. Voor het raam met de luiken een enorme hopkrans, op de sokkels grote vazen met stronken, bessen, hop en/of witte pompoentjes, op het banktafeltje een verweerde poer met groen/witte herfstdecoratie.
Ik ben dermate gecharmeerd van deze stijl dat ik Wulf gevraagd heb eerdaags eens bij ons te komen kijken en wat advies te geven.  Ik kijk daar echt naar uit!
Dank Wulf (en zus) voor de leuke ontvangst met koffie en lekkers en dank aan Martine voor de goede tip!