anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkadonderdag 21 juli 2011

bloggers block...

Ik merk dat het bloggen er deze weken een beetje bij inschiet. We zijn bezig met van alles en nog wat. Vakantie gehad natuurlijk en daarna nog wat binnen- en buitenklussen gedaan.
Onze slaapkamermuren zijn eindelijk geschilderd in de kleur Lamp Room Gray van Farrow and Ball. Dat wilden we al zo lang maar het kwam er maar niet van.
De kunstposter die we uit de Provence hebben meegenomen moet nog worden opgehangen zodra we daar een geschikte lijst voor hebben gevonden. Maar eindelijk is het één geheel geworden!

Ik heb alle overige benodigdheden aangeschaft voor mijn boetseer hobby: ik miste nog het één en ander. Nu kan ik thuis voluit aan de slag. Helaas merkte ik al wel direct dat de combinatie werkkamer/hobbykamer geen goede is. Hoewel ik alles goed had afgeschermd zaten de telefoon, de PC, mijn bureaustoel en de vloer toch onder de klei. Daar moet ik dus iets anders voor gaan bedenken. Misschien een klein ateliertje in de tuin?

Wat is verder nog te vermelden? O ja... ik heb me ingeschreven voor een gevorderde cursus Engelse Conversatie. Hoewel mijn Engels niet echt slecht is en ik veel Engels lees, merk ik dat de vlotte spreekvaardigheid weggezakt is. Aangezien we tegenwoordig in familiekring vaak Engels spreken i.v.m. de vriend van Jongste (een Deen, maar werkzaam in Nederland en engelstalig) is het leuk als dat wat vlotter zou gaan. Bovendien vind ik het leuk om me weer in een taal te verdiepen.

Ook maak ik voorbereidingen om een buitentafel te mozaieken en heb me ingeschreven voor een workshop hiervoor bij een vriendin die een prachtige galerie in Otterlo heeft.
Verder trekken we er vaak op uit. Ondanks alle treurige voorspellingen was het de afgelopen dagen toch redelijk droog overdag. Helaas missen we de Parade in Utrecht waar we vandaag toe zouden gaan. Hubbie heeft een gescheurde meniscus en moet tijdelijk wat rust houden.
Vervelend voor hem maar we redden het hier wel, hoor.
We hebben literatuur, muziek, boeken en wijn genoeg in huis!