anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkadinsdag 13 mei 2014

olijfboompjes...

Eindelijk weer eens een beetje droog in de tuin!
We hadden al lange tijd een olijfboompje, dat door Hubbie elke winter moeizaam naar de garage wordt versleept, dus "wij nemen er dus echt geen andere planten bij die in de winter naar binnen moeten" :-)
Och, niets veranderlijker dan een mens...we zagen op MP een mooie hardhouten bank in een licht gebogen vorm. Mooi voor bij de vijver dus. Maar toen daar aan één kant een olijfboompje bij stond zag het er aan de andere kant toch wat...ehh...kaal uit. En het grappige is dat mijn man dat klaarblijkelijk ook vond want raad eens waar hij dezelfde middag mee thuis kwam. Juist: met nog een olijfboompje! De grote grijze potten waarin ze staan moeten natuurlijk nog wel een beetje verweren en bemost raken!
Tja...dat wordt dus dubbel sjouwen van de winter! En het leuke ervan is dat het dit maal niet mijn schuld is, ha, ha!
 
Mijn viooltjes op de veranda zijn erg mooi gebleven in tegenstelling tot de viooltjes die in de voortdurende regen hebben gestaan. Hopelijk knappen die nog wat op als het weer wat droger is.
Ben momenteel een tafeltje aan het behandelen (afbijten, schuren en donkerder maken). Het is een biedermeiertafeltje dat ik al heel lang zocht en dat ik gelukkig verleden week ook op MP vond.
Wordt vervolgd.