anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazondag 23 maart 2014

alweer zo geleden...?

Is het werkelijk alweer zo lang geleden dat ik een post plaatste, vroeg ik me vanochtend af. Ja, dus!
Snel maar weer even achter de PC gedoken dan.
Er is ook zoveel te doen geweest in de afgelopen tijd. Ten eerste natuurlijk, dat herkennen jullie waarschijnlijk wel, de tuin die om de nodige aandacht vroeg. Mijn hemel, wat is dat toch altijd weer veel werk: om de tuin klaar te maken voor een nieuw seizoen. Ons grote bosperceel is in aan het eind van de winter overwoekerd met blad, takken e.d. Om alleen dat al op te ruimen...dan ben je zo drie dagen en drie groencontainers verder... ;-) En dan is er nog geen nieuwe plant gepoot of pot gevuld, hoor. Dat heb ik deze week maar gedaan. Leuke potten met blauwe violen op de witte tafel buiten, staat heel gezellig. Foto's volgen nog.
Dan waren er natuurlijk de gemeenteverkiezingen. Nu heb ik daar niet direct iets mee te doen maar manlief des te meer. Dus was het een drukte van belang. Fractie en/of belangengroepen die kwamen vergaderen. Overleg met allerlei mensen hier thuis. Canvassen, folders verspreiden, etc. Een heel ongeregelde tijd. Gelukkig heeft Hub's partij het goed gedaan in de gemeente en is de grootste partij geworden. Dat maakt het natuurlijk allemaal zeer de moeite waard (en weten we dat hij de komende vier jaar weer héél druk is en ik mezelf moet vermaken:-)
Ik ben tussendoor nog regelmatig gaan woonshoppen. Behalve dat we ons nog steeds oriënteren op een nieuwe haard/schouw partij, zijn ook de gordijnen aan de beurt om vervangen te worden. Nu weet ik goed wat ik wil, maar de invulling tegen een redelijke prijs is natuurlijk weer een andere zaak, dat herkennen jullie ook vast wel.
Ik bestelde nog een mooie oude Indiase melkkruik bij de webshop Huis en Haard. Dat was een goede tip van Monica. Inderdaad mooie spullen en ze worden heel goed en mooi ingepakt. Natuurlijk vergat ik weer een foto te maken van het mooie pakje, maar bij de post van Monica deze week kunnen jullie zien hoe leuk dat er uitziet.
Ik kocht ook nog een oud houten krukje bij een woonwinkel waar ik min of meer toevallig beland was, nl. Woonland in Maurik. Het staat naast de bank in de kamer, maar daar kon ik geen goede foto van maken, dus vandaar de foto naast de zuil in de hal.
Tenslotte wijs ik nog even op mijn header. Ik kon er maar geen foto in krijgen, en dat schreef ik in het commentaar bij Hanny van een Small Piece of my Life. Ik kreeg een lieve mail waarin ze aanbood er een voor mij te maken en daarom heb ik nu tóch een foto in mijn header. Zo leuk die spontane en lieve reacties van medeblogsters.
Daar word ik echt blij van!