anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafka



vrijdag 29 augustus 2014

huis in de natuur en de natuur in huis...

Een hele tijd geleden dat ik weer eens wat van me liet horen. Ik ben wel op FB actief geweest maar voor bloggen had ik niet veel inspiratie en trouwens ook niet veel tijd.
We hebben allerlei leuke dingen ondernomen omdat mijn man een héél lange vakantie had. Heerlijk, want voor die tijd was hij erg druk met zijn werk en met de politiek. Dit waren dan ook prima weken om weer eens wat met elkaar te ondernemen en van elkaar te genieten zonder tijdsdruk.
Hij vond het zelfs zo leuk en bevrijdend dat hij er nu over denkt om vervroegd met pensioen te gaan, ha ha! Nou, een hele omslag, maar ik vind het leuk, hoor! Even afwachten dus hoe dat gaat verlopen....
Veel is er in hier in huis in die weken niet gebeurd. Af en toe hebben we wel leuke woonwinkels bezocht, maar omdat ik me voorneem niet al te veel nieuwe dingen meer in huis te halen, was daar niet veel over te melden. Klussen die we deden waren in de sfeer van onderhoud, dus daar valt ook niet zoveel over te bloggen.
Nu we de laatste week weer wat meer binnenshuis moesten doorbrengen en wat minder buiten, vond ik het tijd om wat natuur in huis te halen. Ons huis staat weliswaar midden in de natuur, maar nu moet er binnen ook wat meer natuur komen, vind ik. Past bij de herfst, hoewel die van mij nog even mag wegblijven.
Ik plukte dus heel grote bereklauwen (wel goed ingedroogd, hoor), en wat wilde peen. Ik kocht ook rozenbottels en mos en er zaten nog bramen aan de wilde braamstruik hier in het bos (op de foto trouwens nog wat Limburgse bramen). Alles bij elkaar geeft het een gezellige aanblik als de kaarsjes aan zijn.
Ik heb inmiddels weer een bij een heleboel blogs bijgelezen en las best veel nare berichten.
Daarom wens ik ook iedereen die dat kan gebruiken heel veel sterkte en gezondheid.
De kaarsjes op de foto brand ik voor jullie!!