anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkadinsdag 28 januari 2014

tafelblad bewerkt...

Ik heb het tafelblad van de salontafel bewerkt met paste wax.
Ik was al even door mijn blik paste wax heen en het bestellen liep niet van een leien dakje. Gelukkig kreeg ik het afgelopen zaterdag binnen.
Dit is de kleur Carbon. Ik ben er blij mee want het toch wat verkleurende blad (begon een beetje oranje-achtig te worden) is nu mooi vergrijsd.
Ik moest het alleen wel drie keer over doen. Vond het steeds niet grijs genoeg, maar misschien toch iets te kort er op gelaten voordat ik het uitpoetste. Want ja, egaal grijs is nu ook weer niet mijn bedoeling:-(
Mijn bloeiende bolletjes vervangen door nieuwe exemplaren. Ik heb wel de bloeiende op mijn werkkamer gezet, want weggooien (zoals ik dat wel eens op sommige blogs lees) wil ik niet. Dat vind ik zo ondankbaar tegenover de natuur!

Ben me nog steeds aan het oriënteren op een nieuwe haardpartij. En ik heb een mooi voorbeeld gevonden van schouw plus kachel. Zouden we allebei een beetje onze zin hebben, Hub en ik, hi,hi. Híj zijn kachel en ík mijn mooie schouw. Ik blijf hem echter zónder kachel het mooist vinden. Dus wellicht moet ik wat meer tijd nemen om iemand te overtuigen, ha, ha!
Zie de foto. Het is een foto van Internet, van Home Unique.