anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazondag 5 januari 2014

opstarten...


Langzaam komt de gewoonlijke gang van zaken weer terug in ons dagelijkse leventje. Hubbie gaat morgen weer aan het werk. Ook zijn politieke werk is al weer hervat...er is immers veel te doen in dit jaar dat er gemeenteraad verkiezingen komen.
Ook ik heb weer mijn gewoonlijke bezigheden opgepakt. Ik keek er echt naar uit.
Heel gezellig die feestdagen, maar ook weer fijn als alles zijn normale gangetje gaat.
Hoewel ik geen voornemens had bij de start van het nieuwe jaar had, ben ik toch wel begonnen met een wat andere manier van eten. Ik had al een paar maanden het boek de Voedselzandloper van de arts Kris Verburgh in huis en was doende het boek door te lezen. Wat eigenlijk niet eens meevalt, gezien het feit dat Verburgh zich alleen op wetenschappelijk gestaafde onderzoeken beroept. Maar omdat ik altijd al in eten geïnteresseerd ben én een hekel heb aan ongecontroleerde onzinfeiten over eten, vind ik dat prima. Ik zal in een van de volgende posten wel eens terug komen op mijn ervaring met het eten volgens de Voedselzandloper.
Hier in huis zijn geen sporen meer te vinden van de feestdagen...gelukkig!
De weinige kerstspullen waren al snel ná de Kerst verdwenen en maken nu plaats voor voorjaarsbolletjes.
En al weet ik dat het nog lang geen lente is en er misschien zelfs nog wel eens een heel koude periode kan aanbreken...van de aanblik van die bolletjes word ik toch al een beetje vrolijk.