anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkawoensdag 2 december 2009

Time flies....

Al weer een week geleden sinds mijn laatste blog! Tjonge, wat vliegt de tijd. Nog even en ik zit ik aan de bingo in de dagopvang voor bejaarden! R. met zijn kale koppie ernaast, waarschijnlijk met geblokte pantoffels aan zijn voeten.
Dacht het toch echt niet! Ik word een vlotte bejaarde met gevoel voor mode, vol humor en zeer actief! Ik ga de wintermaanden in mijn huis in het warme buitenland wonen en de rest van het jaar maak ik uitstapjes op mijn scooter (nee, níet scootmobiel!)
Ik ga nog eigenhandig het tuinhuis verbouwen en volg een cursus Haute Cuisine bij Jonnie en Thérese. Ik leer alsnog de tango van een bloedmooie jonge Argentijn en voor de opvuluurtjes word ik een heel leuke oma van mijn twaalf kleinkinderen! Als die twee dochters van me tenminste een beetje voortmaken met voortplanten! Want ik wil natuurlijk wel met ze diepzeeduiken! Met die kleinkinderen uiteraard, die kinderen zoeken hun eigen vertier maar:-)
Tja…nog even en er is weer een funkelnagelneu Nieuw Jaar in aantocht. Ik hoop op net zo’n pak sneeuw als verleden jaar!
Zoals op de foto’s van de Nieuwjaarsreceptie 2009: mijn prachtige paars/rode chapter, in de sneeuw, rondom ons pas betrokken huis. Wat een feest om te zien! Het lijkt toch echt nog pas geleden?
Ja…nu ga ik dus echt als een bejaarde klinken! Helemaal Fout! Het wordt tijd voor folders over scooters en tangolessen…

5 opmerkingen:

 1. Je zou natuurlijk ook kunnen zeggen dat je zo'n actief en drukbezet 'wijffie' bent, dat posten soms gewoon even geen prioriteit heeft!
  Maar het is in elk geval plezierig dat je je lezers weer bedacht hebt! Jouw stukjes zijn altijd het lezen waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kreeg zo'n prachtig beeld voor ogen: jij en je man als oudjes achter de bingotafel. Weet jij wel hoe dat gaat? Volgens mij heb je dat nog nooit gespeeld, wel? Misschien kun je een cursus gaan volgen?
  Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Emilie: dank voor het compliment!
  Dora: Nee, nooit gedaan! Maar ik heb dan in elk geval tijd genoeg om het leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel geestig, die doorgestreepte zin. Lezen je dochters je blog? Ha, ha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms wel, soms niet; heb nog geen commentaar gehoord. Maar zij kennen hun moeder wel een beetje:-)

  BeantwoordenVerwijderen