anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazaterdag 16 juni 2012

sidetable geplaatst...

De piano is opgehaald en de weg was dus vrij om de sidetable te plaatsen. Meteen gedaan natuurlijk en aan het schuiven, verplaatsen en decoreren geslagen.
Ik ben er blij mee. Het lijkt ruimer nu de grote piano weg is, want de sidetable is maar smal. Prima voor deze muur dus.
Er moet nog even een oplossing worden gevonden voor de snoeren. (Eeuwig probleem overigens! Hebben jullie dat nu ook? Wanneer komen er nu eens draadloze lampen?)
Hubbie heeft de gewenningsperiode goed doorstaan:-) Nadat hij me bij de aankoop nog even op meer traditionelere tafels heeft gewezen en tijd nodig had om te zien dat dit óók mooi kan zijn, is hij nu gelukkig ook enthousiast en vindt dat ik dit goed heb gezien:-)
En ik heb er weer een mooie plek bij waar ik mijn decoratielust kan botvieren!
Foto's zijn wederom geen goede weergave, dankzij mijn talent voor fotografie (NOT).15 opmerkingen:

 1. Mooi. Snoeren blijven een probleem. Je kunt ze eventueel met zwarte draadjes langs de achterpoten geleiden. Wanneer ze strak staan, vallen ze minder op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zijn goed geslaagd, wat een strakke tafel! Ik kan me goed voorstellen dat jullie kamer er nu heel anders uit ziet! Tja, en die snoeren... ik zou ze ook vastplakken aan de pootjes, iets anders zou ik ook niet weten.. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh..hij is er al! Mooi Janny! Landelijk en een tikje strak. Misschien nog een mooie grote spiegel er boven hangen? Of een schilderij? En op de onderste plank een mooie stapel woonmagazines/boeken? In het midden een pot met stoere takken? Ooh, mijn fantasie slaat helemaal op hol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, is waar. Ik heb ook nog heel veel ideeën. Een schilderij hing er eigenlijk al boven. Alleen wil ik daar de lijst nog van zwart verven, die kleurt er nu niet meer bij. Ik had ook foto's van een stapelmagazines, maar die foto's waren helemaal niet goed. Enfin... ik heb wat uit te proberen in de komende tijd!
   Janny

   Verwijderen
  2. o gut Hennie slaat weer door hoor ,whahahah ,ja ze weet het wel hoor !!:)

   Verwijderen
 4. De snoeren vallen niet zo erg op omdat ze zwart zijn en de pootjes van de sidetable ook. Mooie lampen trouwens... Heerlijk hè iets neerzetten, iets verschikken, op een andere plek...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Janny je sidetable !
  Echt een topper!
  (en nee niet dezelfde die ik heb :) )
  Ja met een sidetable denk je altijd ,o dit is er leuk op en dat ,en dan kan je niet kiezen ,gewoon lekker uitproberen ,de lampen zijn helemaal leuk zo iig !
  Je hebt nog een weekend :)
  Gr Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier met je sidetable. Zo'n ding gaat volgens mij jaren mee dus dat zal wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben het helemaal eens met Willy. het is een mooie combinatie van robuust en stoer, maar ook erg warm door het mooie hout. liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh.... wat mooi, joh!! Echt een plaatje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh Janny, wat heb je je best gedaan! Terecht dat Hubbie tevreden is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem prachtig Janny!
  In mijn boekenkast liggen een aantal (oudere) interieurboeken van Günther Lambert, die heeft ook een aantal meubels in de stijl van je sidetable.

  BeantwoordenVerwijderen