anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazaterdag 3 september 2011

spirit...


When the people I love look at me in twenty years (If I’m here to be looked at), I hope they’ll see passion, humor, caring, generosity, creativity, style, and energy. At the end of the day, those things are far more attractive than a full head of hair and a hot body.

Katherine Hepburn

9 opmerkingen:

 1. Ja, een mooie vrouw en goed actrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze blijft een bijzondere persoonlijkheid!!

  ps, ik heb een ander weblog, want weblog is aan het migreren, of probeert dit in ieder geval... Lukt niet echt, geloof ik... *zucht*
  Dus: www.wondelgijn.nl ! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mrs Hepburn, ik herkende haar direct! Mooie vrouw voor wie niet alleen het uiterlijk belangrijk was. Maar je zal toch maar zo beeldschoon oud morgen worden...

  Liefs,
  Mirjam Kakelbont

  BeantwoordenVerwijderen
 4. idd ... het is waar dat het andere dingen belangrijker zijn...maar ik vraag me af of mensen met een uiterlijk dat ver buiten bepaalde waarden valt daar ook zo over denken... al hou ik zelf van mooie lelijkaards zoals ik ze noem (dat zijn voor mij mensen met een ver van perfect uiterlijk maar die zz zo mooi maken door wat ze uitstralen)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zij is voor mij echt het voorbeeld van een vrouw die natuurlijk mooi oud wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar ben ik het als (volgend jaar) zestiger zo mee eens. Zie hier en daar een reactie van u en kom eens kijken. Word ook niet blij van mensen die niet op tijd komen en wel van regendruppels op de tent van de boot. Na het vaarseizoen tijd en mogelijkheden om bij mede-blogsters te lezen en te reageren.

  Groetjes van een ouder Nederlands meisje uit Vlaanderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij komt die wijsheid pas het ouder worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen