anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkavrijdag 27 mei 2011

en nogmaals Blogger...

Ja, al deze problemen hebben weer eens met Blogger te maken! Ik ben zo klaar met Blogger; er is altijd wel wat! Ik had alle handelingen (zoals het legen van het browsegeheugen) al meerdere malen gedaan voor ik vorige log plaatste. Heeft niets geholpen.
Kan nog steeds geen commentaren plaatsen in Blogger-blogs.
Maar goed: heb inmmiddels geïnformeerd naar het omzetten van mijn blog. Dat schijnt nog helemaal niet eenvoudig te zijn. Misschien is gewoon een heel nieuw blog beginnen (uiteraard niet meer bij Blogger!) een beter idee.
Maar dat vind ik ook weer zowat: ik moet daar eens goed over nadenken en de voors en tegens afwegen.
Als het zover is laat ik het uiteraard horen.

11 opmerkingen:

 1. Janny, je kunt de problemen een beetje omzeilen door het vakje "aangemeld blijven" ( bij het inloggen ) niet aan te vinken. Dat doe ik ook op dit moment en ik kan gewoon reacties plaatsen. Nadeel is wel dat je steeds opnieuw moet inloggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes ermee Janny...........
  XXXm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het omzetten van een blog is beslist geen sinecure. Jammer, al die technische problemen, het vergalt het plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen is dat, zeg! Ik ben 2,5 jaar geleden ook een nieuw blog begonnen. Helemaal schone lei. Dat voelde gek, leeg en kaal, maar na een maand was ik er helemaal mee in mijn nopjes. Misschien toch een idee?? (ik zit nu al 2,5 jaar bij web-log dus... Bevalt goed!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik laat mijn blogger gewoon klein staan in mijn balk en idd het vinkje uit zetten bij aangemeld blijven en zie....... Hij doet het. Fijn weekend boos meisje;-) Knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar is wel gelukt in ieder geval het plaatsen. Of heb je wat anders gedaan? Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook nog steeds precies hetzelfde. Bij sommige blogs gaat alles in 1 keer goed en bij andere blogs moet ik steeds opnieuw mijn gebruikersnaam en wachtwoord intoetsen en na dit een paar keer gedaan te hebben en mijn berichtje nog niet is geplaatst, is voor mij het plezier eraf en stop ik er maar mee. Ik heb nu wel ontdekt dat ik ook kan kiezen voor naam en URL en dat gaat bij alle blogs in 1 keer goed.
  Ik ga mijn blog niet omzetten, ik ben net zo blij met mijn blog zoals het is. Ik verwacht dat het vanzelf weer goed komt. Nu moet je niet denken dat ik altijd zo lijdzaam afwacht, het liefst los ik alles snel op. Maar in dit geval, ik heb er zoveel tijd en energie ingestopt en ik heb er zoveel plezier van, ik wil dit blog niet kwijt.

  Ik heb een poos terug ineens foto's niet in 1 keer kunnen uploaden, wanneer ik in een blogje meerdere foto's wilde plaatsen. Na elke foto moest ik eerst opslaan en dan weer van voor af aan beginnen. Maar ineens is het weer goed, geen probleem meer.
  Ik ga ervan uit dat dit ook zo zal gaan bij de racties en tot die tijd stuur ik de URL wel mee of reageer ik anoniem, met mijn naam eronder. ( wel voor de zekerheid eerst kopieren)

  Ik ga het opslaan nu eerst proberen via mijn profiel en lukt het niet dan krijg je deze reactie op een andere manier. Hoop ik....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. We worden uitgetest, wedden? Maar wij vrouwen laten ons niet piepelen, toch???

  houd moed!!

  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op mijn blog heb je wel een ractie achter kunnen laten. Komt dat omdat ik niet bij Blogger zit? Op technisch gebied kan iedereen mij van alles wijsmaken. Gelukkig heb ik thuis een "helpdesk" rondlopen...

  Nu kan ik bij jou geen bericht achterlaten onder mijn eigen inlognaam bij jou. Dan maar anoniem.
  Liefs Janny!

  Mirjam Kakelbont

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien twee blogs bijhouden? Wel veel werk, één blog kost algenoeg tijd! Dan misschien toch maar gewoon doorgaan op deze plek?

  BeantwoordenVerwijderen