anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkavrijdag 10 december 2010

onverwacht...

IK BEN DOL OP FILMPJES ALS DEZE!
IN DECEMBER AL HELEMAAL!!

11 opmerkingen:

 1. Mooi. Grappig dat de solisten jong zijn en de koorleden midlife zijn (op z'n minst). Zo is het vaak met koren. Ik vraag me af waar het orgeltje staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Janny, althans het beeld. Zoonlief heeft de boxjes even geleend twee weken geleden en ik geloof dat ik ook onderdelen ga lenen van zijn computer... ik kom terug om ook het geluid erbij te horen!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vreselijk leuk. Ik had het filmpje al eens gezien, maar het blijft leuk. Het schijnt een vaker voorkomend verschijnsel te zijn in de U.S de laatste tijd, zo'n onverwacht optreden op een onverwachte plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mij betreft kunnen zo niet vaak genoeg onverwacht optreden. Het leuke is dat iedereen er zo 'gewoon' uitziet, dat maakt het extra bijzonder. Goeie keuze van je Janny.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me leuk om zoiets eens mee te maken. Echt zo'n kippenvel moment dan.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wou ook wel eens dat dit mij overkwam.
  Maar ik heb dit in Nederland nog nooit gezien, het is echt Amerikaans, denk ik.
  Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat geestig! Het lijkt me leuk als dit je onverwacht overkomt.
  Alles goed met je, Janny?
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is leuk hè? Ik had hem al een paar keer gezien maar geniet er iedere keer weer van. Weet je waar ik ook van geniet? Van de sneeuwvlokjes op je blog. Ze vallen nu binnen en tegelijkertijd ook buiten. Mooi tegelijkertijd :-))) Knuffel en een hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Marlou:
  ik vind hem ook heel leuk. en ze zingen heel mooi. Ik zou het ook wel een willen meemaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf, wat een superfilmpje! Ik krijg kippenvel van ontroering... Muziek blijft het mooiste verbindende medium wat bestaat (alhoewel bloggen misschien wel een dikke tweede plek verdient!!) Leuk om eens bij je rond te snuffelen, ik kom zeker vaker kijken! groetjes van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig lijkt het me, als zoiets gewoon op een doordeweekse dag om je heen ontstaat. Het lijkt me overigens ook leuk om zelf zoiets te organiseren. Wie weet, gooi ik het idee morgen eens in de groep bij Prosecco. Zit je straks op een terras op het Jansplein, barsten wij opeens uit in gezang ;-)

  BeantwoordenVerwijderen