anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkazondag 2 augustus 2009

De Parade

We waren afgelopen week de hele zaterdag druk met klussen in het nieuwe oude huis van oudste dochter&vriend in Utrecht. Het is een Goliath-klus, maar het wordt prachtig! Aan het eind van de middag stelden de twee voor om ons op een avondje Parade te tracteren. Nu is De Parade altijd vreselijk leuk maar met mijn vuile broek en een shirtje vol verfvlekken aan vond ik het ietsje minder. Geen andere kleding bij me en de maten van oudste en mij verschillen nogal dus dat was ook geen optie. Maar ik bedacht me dat ik nog een goed jasje in de auto had liggen van een paar dagen daarvoor. Dus (ik) gekleed in kluskleding met een colbert erover togen we naar De Parade. Toen we er waren heb ik geen moment meer aan mijn merkwaardige kledingcombinatie gedacht! Wat een leuke voorstellingen, wat een spirit en wat een heerlijke gerechten overal! De Parade in Utrecht is inmiddels afgelopen maar voor wie wellicht nog naar Amsterdam gaat: ga naar "Conny Janssen danst" ! Echte aanrader!

3 opmerkingen:

 1. Ja, de Parade is altijd leuk! Ik heb zelf ook in Utrecht de voorstelling Dranck van Orkater gezien. Heel afschuwelijk vonden wij tenminste! En verder Goed Fout van De Ket etc. Die was goed!
  Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk oudere kinderen te hebben, is de PARADE ook in Utrecht of zijn jullie naar Amsterdam geweest?
  Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heerlijk om een moeder te hebben die zich (niet) meer druk maakt of ze kluskleding aan heeft of niet maar altijd in is om gezellig met haar dochter en aanhang de parade in Utrecht onveilig te maken:-)

  BeantwoordenVerwijderen