anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafkadinsdag 14 januari 2014

nog steeds niet....

Nog steeds kan ik geen foto's plaatsen in Blogger.
Alles geprobeerd, andere browser, cache geheugen geleegd en cookies verwijderd. Via andere programma's geprobeerd, maar niks werkt.
Ik heb voor volgende week met iemand afgesproken die me hiermee gaat helpen, want mijn mogelijkheden zijn wel een beetje uitgeput.
Enfin...dan weten jullie waarom het hier zo stil blijft.
Gelukkig kan ik nog wel bij jullie kijken en commentaar achterlaten, anders was het wel helemaal saai hier achter mijn PC:-)

25 opmerkingen:

 1. Als je i.p.v explorer nu chrome gebruikt?
  Wat evt ook nog kan is op photobucket je foto uploaden en dan de url gebruiken....wel omslachtig maar misschien werkt dat wel.....
  En bij picassa zit linksboven een stukje...maken...daarop klikken en dan foto's plaatsen op blogger....
  Misschien heb je dit al gedaan en anders het zo eens proberen...
  Hoop dat het gauw opgelost is voor je....

  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog iets gevonden https://03736444943107382811.googlegroups.com/attach/f0d7d3d40b9443dd/foutmelding2.jpg?part=4&view=1&vt=ANaJVrEfZjKIhVLTfGZpxg1RO7j8CWxKdqKHx5TJokE1h9i_5b_3N6V8JCnBDIUHuoSmRE6_y_iw9jmPlZBmX1yxylBuS1dqNrc0_NytMT8Xf8uDiueu3D

  https://03736444943107382811.googlegroups.com/attach/f0d7d3d40b9443dd/foutmelding3.jpg?part=5&view=1&vt=ANaJVrGVAmtSED_AFhQf5UsAXblhlMOKpj4OXXUC_PK79KD8pg8zlErXAvu16p53HW_W351Nl_HLIhylNSetqAqSqRwLI2fA3LujmkNZnDx1-yLY4zO6FH4

  Hier staan twee tips

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze links werken bij mij niet, Hanny.
   Maar heel lief dat je de tips voor me opgezocht en doorgestuurd hebt! Waardeer ik enorm!
   Janny

   Verwijderen
 3. Wat jammer. De Blogger helpdesk kon je ook niet helpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, daar kwamen ze ook niet verder dan de drie dingen die ik in de post al noemde. Die probeerde ik alle drie, maar helaas....

   Verwijderen
 4. Vervelend Janny. Ik las dit nog ergens, zij had er ook last van.
  "Eergisteren kreeg ik de tip om eerst even te kijken of mijn laptop wel goed stond qua datum en tijd en als ik die goed zou zetten dan zou het probleem van de foto's up-loaden misschien weg zijn! Wel dat klopte."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt bij mij wel, daar kan het niet aan liggen. Maar dat zou dan bovendien toch eerder gemerkt zijn, niet van het één op het andere moment.

   Verwijderen
 5. ik had dit probleem ook en toen kwam ik erachter dat je extra opslagruimte moet aanschaffen. Dat kan alleen via een creditcard en kost ongeveer E 1,70 per maand. Dus misschien is dit bij jou nu ook het geval? dan is je maximale opslagruimte gewoon bereikt.
  er is ook een blog dat heet Tips & Trucs. Deze staat bij mij op mijn hoofdpagina in de lijst met blogs die ik volg. misschien kun je daar eens op kijken, daar staan een hoop dingen goed uitgelegd.

  Succes!

  Liefs, Debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog opslagruimte genoeg bij Picasa en bovendien betaal ik daar niet voor. Maar ook foto's plaatsen vanuit mijn eigen albums lukt niet.

   Verwijderen
 6. Ik hoop dat degene die het gauw hersteld kan worden. Wat ontzettend vervelend voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee zinnen door elkaar. Ik hoop dat degene die je gaat helpen het kan herstellen. En ik hoop dat het gauw hersteld kan worden . Hoe dan ook. Ik hoop gauw foto's bij je te zien. Maar..... ik vind je "stukjes" altijd ook heel erg leuk (en interessant). Dus anders maar doorgaan met alleen tekst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel vervelend....\
  Hoop dat het snel opgelost word voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb precies hetzelfde. Maandag komen ze mijn computer ophalen. Heel vervelend he? Dus we zitten in hetzelfde schuitje. Het is te hopen dat het snel opgelost wordt he?
  Liefs anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och help, ik voel me altijd een hele piet omdat ik kan bloggen en facebooken, maar als het niet werkt dan ben ook ik gewoon een digibeet! Succes en leg die helper maar goed in de watten als ie komt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan met de gewone google geen foto's plaatsen maar wel met google chrome ... hopelijk komt er vlug verandering in ...

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi balen...ik hoop dat je snel de gouden tip krijgt, Janny!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel vervelend Janny, ik hoop dat het snel opgelost is.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat vervelend Janny!
  Ik hoop dat de hulp die je krijgt uitkomst kan bieden.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toch denk ik dat het heeft te maken met je opslagruimte......dat loopt via google en als je ruimte op is ga je betalen doe ik al ruim 3 jaar nu...het kost bijna niks nog geen € 5 per jaar !!..je moet wel een creditkaart hebben dat is het enige......succes liefs van mij...x !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar dan zou je toch bericht daar over moeten krijgen? Ik heb nog nooit betaald voor opslagruimte (het woord alleen al:-) en nog nooit wat over gehoord. Als ik plotseling wél zou moeten betalen, dan wordt dat toch aan me meegedeeld, neem ik aan.
   En overigens dacht ik dat je alleen maar betaalde als je echte websites hebt. Dat doe ik nl. wel voor de website die ik voor mijn chapter van de RHS heb. Maar voor een blog hoef te niks te betalen, voor zo ver ik weet.

   Verwijderen
 16. Je zal het vast al geprobeerd hebben maar ik denk toch even mee; heb je al geprobeerd een (test)plaatje die je in een map op je computer hebt opgeslagen te uploaden of een plaatje op internet (bijv. Pinterest) met een URL-code op je blog te plaatsen? Succes en hopen dat het snel weer lukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vervelend hoop dat gauw weer opgelost word succes !
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 18. he gadsie hoop dat het gauw word opgelost lukt het ook niet als je je foto's verkleint ? ....gr Rosita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor Rosita, de bladzijde slaat vast en er is geen beweging in te krijgen. Kan er dan alleen maar "uit" door het programma af te sluiten.

   Verwijderen
 19. Hè, wat vervelend voor je! Gelukkig is hulp onderweg...

  BeantwoordenVerwijderen