anyone who keeps the ability to see beauty never grows old - Franz Kafka



zaterdag 19 september 2015

krukken...

Ik heb er weer eens een kruk bij. Dat is de vijfde.
Ben echt dol op oude krukjes en zet ze overal bij in. Heerlijk als je visite hebt en er kan een kruk worden bijgeschoven voor een kop koffie of een glaasje wijn. Of als Ernst er is en hij kan op de kruk zó bijgeschoven worden aan tafel (en dus minder kans dat de stoelen "gevlekt" worden:-). Of als snelle vervanging voor een trapje. Of als ondergrond voor een leuke decoratie. Of....er zijn zo veel mogelijkheden!
Gisteren ging ik even naar de herfstfair op kasteel Cannenburgh in Vaassen. Een leuke, kleine en gezellige fair.
Het was wel een drassige toestand natuurlijk want het had de dagen ervoor veel geregend. Maar gelukkig waren er loopplanken gelegd en ben ik er redelijk ongeschonden uitgekomen.
Er waren veel kramen met heerlijke delicatessen en daar ging natuurlijk wel wat van mee (wel de lekkere én gezonde varianten, hoor). En ook een mooie grijze pompoen (heel zwaar!) werd meegenomen.
Toen ik uiteindelijk ook deze zware kruk nog mee wilde nemen, was het wel even een heel lastige sjouw naar de auto. Maar de kruk was leuk en niet al te prijzig (in tegenstelling tot wat ik bij webshops of woonwinkels zie) dus laten staan was geen optie :-)
Thuisgekomen de kruk op verschillende plaatsen gezet en voorlopig staat hij goed bij de biedermeiertafel met Serena.